17 Haziran 2013 Pazartesi

Sokak eylemleri böyle organize ediliyor (Video)

OTPOR, CANVAS gibi profesyonel bir şirket gibi çalışan “devrim” örgütlerinin arkasında, Ukrayna ve Gürcistan’daki devrimleri finanse eden, küresel sermayenin önde gelen aktörlerinden George Soros gibi spekülatörler olduğu ileri sürülüyor.

George Soros, Macar ve Yahudi asıllı ABD’li finans spekülatörü ve liberal girişimci. İngiltere’de, Londra Ekonomi Okulu’nda eğitim gördü. Yugoslavya, Ukrayna gibi doğu Avrupa ülkelerine yaptığı yardımın tutarının, bu ülkelere Birleşmiş Milletler tarafından yapılan yardım miktarını aştığı kaydediliyor.

Gazeteci Yiğit Bulut ise, Soros’un, İngiliz Kraliyet Sarayı’na çalıştığını söylüyor.

Bu grup, kamuoyunda “Amerikalı” olarak tanımlanıyor; ancak küresel sermayenin spekülatörleri, kendileriyle mücadele hâlinde olan ABD’de Obama, Rusya’da Putin, Türkiye’de ise Erdoğan yönetimlerine karşı sokak eylemlerini, bu ülkelerdeki aracılarının eliyle finanse ediyorlar.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, küresel sermayeye karşı cephe almış olan Obama-Putin ittifakı içerisinde yer alıyor… Bu sebeple de ABD’nin küresel sermaye kanadı ile AB-Çin ittifakı içerisinde yer alan bütün medya kuruluşları ve liberal gazeteciler tarafından hedef alınıyor…

Hiç yorum yok: