12 Haziran 2013 Çarşamba

İşadamı Doğan, Yozgat Kalkınma Platformu kuruyor

Erkan Doğan
Doğan Şirketler Grubu yöneticilerinden iş adamı Erkan Doğan, sorunların çözüm merkezinin Ankara olduğunu belirterek, Yozgat’ın sıkıntılarının ve taleplerinin Ankara’ya iletilmesinde köprü görevi görecek ve sonraki süreci takip edecek bir sivil yapıya ihtiyaç olduğunu, bu ihtiyacı karşılamak için de dernek kuracaklarını bildirdi.

Doğan, “Yozgat Kalkınma Platformu” adını taşıyacak ve “Yozgat için yeni bir sayfa” sloganını kullanacak olan derneğin çalışma sistemi hakkında bilgi verdi.

“Yeni Ufuk” gazetesinin haberine göre Yozgat Kalkınma Platformu üyeleri hafta sonlarında Yozgat’a gelerek toplantılar düzenleyecek. Bu toplantılarda, Yozgat’ın öne çıkan meseleleri, çözüm teklifleri ve talepleri tespit edilecek. Bunlar da bir rapor hâline getirilerek Ankara’da merkezî idareye, ilgili siyasî mekanizmalara iletilecek. Dernek, bu aşamadan sonra da sıkıntıların çözüm sürecini takip edecek.

“Yozgat Kalkınma Platformu” adını taşıyacak olan derneği bu ay içerisinde kurmayı planladıklarını belirten Doğan,  “Hiçbir siyasî görüşün içerisinde yer almadan Yozgatlılık şuuruyla hareket eden bir yapı kuracağız” dedi.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: