14 Haziran 2013 Cuma

AK Parti’den sosyal medya atağı

"Olaylardan önce başlatmıştık..."
AK Parti Ar-Ge Başkanlığı ile Medya ve Tanıtım Başkanlığı birimlerinin düzenlediği program çerçevesinde teşkilat mensupları sosyal medyada icraatların doğru anlatılması için çalışma başlatıyor.

AK Parti sosyal medyada daha etkin yer almak için harekete geçti. Ar-Ge Başkanlığı ile Medya ve Tanıtım Başkanlığı birimlerinin düzenlediği program çerçevesinde, teşkilat mensupları ve parti sempatizanları, sosyal medyada Hükümet icraatlarının doğru anlatılması için çalışacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Süleyman Soylu, sosyal medyada daha etkin yer almak için Nisan ayının sonunda bir çalışma başlattıklarını belirterek, “Ancak bu çalışmamızın Gezi Parkı olaylarıyla aynı döneme denk gelmesi tamamen bir tesadüf” dedi.  

Süleyman Soylu
Türkiye’de 9 milyon twitter hesabı, 6,5 milyon aktif kullanıcı bulunduğuna işaret eden Soylu,  şöyle konuştu:

“Biz bu süreçte, özellikle fake hesaplar, yönlendirilmiş birtakım hesaplar üzerinden hakareti, iftirayı, yanlış bilgiyi, dezenformasyonu, karalamayı gördük.  Buna yönelik elbette biz de sosyal medyayı, hem topluma doğru bilgi vermek, hem kendi iletişimimizi kurmak, yaptığımız icraatları toplumun geniş kesimlerine sunmak için teşkilatımız, parti mensuplarımız sempatizanlarımız tarafından en aktif anlamda kullanmalıyız.

Elbette buradaki en önemli hassasiyetimiz, bize yapılan özellikle son dönemde hakarete, iftiraya veya yanlış bilgilendirmeye ve toplumu tahrik edici unsurlara yönelik cevap vermek değil. Tam tersi doğru iletişimi kurmak üzerine bir yapılanma gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuyu düzenlediğimiz toplantılarla teşkilatımız ve sempatizanlarımızla paylaşıyoruz.”

Hiç yorum yok: