31 Mayıs 2013 Cuma

Yozgatlılar 15 Haziran’da İstanbul’da buluşuyor

Etkinliklere Bayrampaşa halkı büyük ilgi gösteriyor
İstanbul Bayrampaşa Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 14-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “7 İklim 7 Renk” etkinliklerinde Yozgat’ı, Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği temsil edecek.

Düzenlenen etkinliklerde illerin kültürlerinin tanıtıldığı stantlar açılıyor, yöresel sanatçılar konserler veriyor, halk oyunları gösterileri sunuluyor.

15 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da Bayrampaşa Şehir Parkı’nda başlayacak olan ve Yozgat, Tokat, Amasya, Çankırı illerinin katılacağı İç Anadolu Bölgesi etkinliklerinde Yozgat’ı, Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği temsil edecek.

Dernekten verilen bilgiye göre, Yozgat programında Yozgatlı ses sanatçıları konser verecek, Yozgat’ın çeşitli özellikleriyle tanıtılacağı etkinlikler gerçekleştirilecek.

Yozgat’ın 3 numaralı stantta yer alacağı belirtilen duyuruda, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliklere bütün Yozgatlıların davetli olduğu belirtildi.

Abdülkadir Yazıcı - Atila Aydıner
Geçen yılki etkinliklere, o dönemde Bayrampaşa Kaymakamı olan Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı da katılmış ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, katkılarından dolayı  kendisine plaket takdim etmişti.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: