6 Mayıs 2013 Pazartesi

Türkiye üçüncüsü olan Sorgunlu tekvandocu Çetin, Millî Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı

Abdüsselâm Çetin, Türkiye üçüncüsü
Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı’nın Antrenörü Ahmet Turan Dinçer, 29 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda, sporcularından Abdüsselâm Çetin’in 45 kiloda Türkiye üçüncüsü olduğunu ve Millî Takım seçmelerine katılmaya hak kazandığını bildirdi.

Şampiyonaya 5 sporcu ile katıldıklarını belirten Dinçer, şu açıklamada bulundu:

“Bu madalya, gençler kategorisinde aldığımız ilk madalya. Bundan sonra Allah’ın izniyle bunun arkası gelecektir. Diğer sporcularımız da ilk sekiz maçlarına kadar çıkmayı başardı. Çok iyi mücadele çıkaran sporcularımız, gelecek için umutlarımızı yeşertti. Daha istekli, daha şevkli ve düzenli olarak antrenmanlara devam edeceğiz. Çalışanın Allah emeğini zayi etmiyor. Sporcumuz Abdüsselâm Çetin, Millî Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. Bu sene Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil etmek en büyük hayali. Bize maddî manevî desteklerini esirgemeyen Sorgun Kaymakamımız Levent Kılıç’a, Belediye Başkanımız Ahmet Şimşek’e teşekkür ediyorum.”

Şampiyonada İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü adına yarışan Yozgatlı sporcu Makbule Nur Korucu, 44 kiloda Türkiye birinciliğini elde ederek Avrupa Şampiyonası seçmelerine katılmaya hak kazanmıştı.

Hiç yorum yok: