28 Mayıs 2013 Salı

Sorgun Kaymakamı Kılıç, facebook’ta “1000 üyeye ulaşalım etkinlik düzenleyeceğiz” dedi ve…

Levent Kılıç
Yozgat’ın Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Sorgunluların sosyal paylaşım sitesi facebook’ta kurdukları “Sorgun Platformu” sayfasında, üye sayısının 1000’e ulaşması hâlinde ‘sürpriz bir etkinlik’ düzenleyeceklerine dair mesaj yazınca, 800 civarındaki üye sayısı, kısa sürede 1000’in üzerine çıktı.

Bunun üzerine Kaymakam Kılıç, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’i arayıp durumu ilettikten sonra, ertesi akşam Ahmet Uslu Dutluk Parkı’nda platform üyelerinin katıldığı eğlenceli bir toplantı düzenledi.

Kaymakam Kılıç, toplantıdan sonra yaptığı değerlendirmede, “İyi bir ortam yakaladık. İnsanlarımızın daha önceden haberi olmamasına karşın, gördüğünüz gibi yine de birçoğu gelmişler. Burada, neşeli bir ortam içerisinde sorunlarını dile getirme fırsatı buldular” dedi. Kılıç, üye sayısı 5 bini geçtiğinde bir piknik düzenleyeceklerini bildirdi.

Facebook’taki “Sorgun Platformu” sayfasında Sorgunlular, Sorgun’un problemleri ve çözüm yolları üzerinde görüş alışverişinde bulunuyorlar.

Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de facebook sayfasındaki müzakerelere aktif olarak katılarak, vatandaşların teklif, şikâyet ve isteklerine cevap veriyorlar.

Sorgun Platformu, 28 Mayıs 2013 Salı günü saat 19.22 itibariyle 1827 üyeye ulaştı.

Hiç yorum yok: