2 Mayıs 2013 Perşembe

Sarıkaya Belediye Başkanı Erbir,
geçirdiği trafik kazasında yaralandı

Başkan Erbir, başından hafif yaralandı
Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, Sorgun ilçesine bağlı Mükremin Köyü’nün yakınlarında kendi kullandığı makam otomobili ile, yol kenarındaki benzinciden çıkan bir otomobile çarptı.

Sorgun Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Erbir, ‘havanın karanlık olması sebebiyle benzin istasyonunun çıkan otomobili geç fark ettiğini, otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdığını ancak kurtaramadığını’ söyledi.

Kaza nasıl oldu?

Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, kendi kullandığı makam otomobili ile Yozgat istikametinden Sarıkaya ilçesine doğru seyir hâlindeyken, saat 20.30 sıralarında Sorgun ilçesine bağlı Mükremin Köyü’nün yakınlarında, Fatih Keskin yönetimindeki 06 YA 6927 plakalı otomobile çarptı. Kazada Başkan Erbir ile diğer otomobilin sürücüsü Fatih Keskin ve yanında bulunan Hacı Beçken yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil ambulansı ile Sorgun Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Başkanı Erbir, ‘havanın karanlık olması sebebiyle benzin istasyonunun çıkan otomobili geç fark ettiğini, otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdığını ancak kurtaramadığını’ söyledi.

Hiç yorum yok: