7 Mayıs 2013 Salı

MÜSİAD Yozgat Temsilciliği, fikirleriyle
bozkırı ateşleyecek üniversite öğrencileri arıyor

Üniversite öğrencilerine fırsat
MÜSİAD Yozgat Temsilciliği, girişimci üniversite öğrencileriyle iş adamlarını bir araya getirip, fikirleri üretime dönüştürmek amacıyla çalışma başlattı.

‘Yeni yatırım atmosferine katkı sağlamak’ amacıyla Bozok Üniversitesi Genç Girişimciler Öğrenci Kulübü ile birlikte yürütülecek olan projeye göre, başvuruda bulunan adaylar arasından seçilecek olan öğrencilerden her biri, MÜSİAD üyesi bir iş adamının misafiri ve yardımcısı olarak yurt dışı gezisine katılacak.

Öğrenciler projeye nasıl katılacaklar?

MÜSİAD Yozgat Temsilciliği’nden verilen bilgiye göre, başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Yozgat’ta yapılabilecek bir yatırımı tanımlayacak veya hayata geçirmek istedikleri bir proje hazırlayacaklar.

Seçilen projeleri hazırlayan öğrenciler, Yozgat bölgesinin MÜSİAD üyesi en büyük firmalarının üst düzey yöneticilerinin misafiri ve yardımcıları olarak yurt dışı gezisine katılacaklar.

Gündemi siyasetçiler değil STK’lar belirlesin

Yapılan açıklamada, “Yozgat gündemini artık siyasîlerin oluşturmasını istemiyoruz! Şehrimize güç veren MÜSİAD gibi STK’larla şehre yön veren Bozok Üniversitemiz tarafından gündemin belirlenmesini istiyoruz” denildi.

(Yozgat Muhabir)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İşte bu gerçekten güzel olur. Öğrencilerimiz yurt dışına gitsin de onların nerede bizim nerede olduğumuzu görsünler. Belki bundan sonra "kalkınıyoruz, uçuyoruz!" saçmalıklarına inanmazlar.

Yıllarca "Doğu, Güneydoğu şöyle fakir, böyle ilgisiz kalmış, geri kalmış " edebiyatı ile uyutulan Yozgatlılar durumlarının farkına varsınlar.