12 Şubat 2013 Salı

Vali Yazıcı, yaralı öğrencileri ziyaret etti

Vali Yazıcı, yaralı öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilendi

Vali Abdulkadir Yazıcı, Boğazlıyan İlçesine bağlı Yamaçlı Beldesinden ilçe merkezine öğrenci taşıyan servis minibüsünün kaza yapması sonucu yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret etti.

İmam Hatip Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi’nin öğrencilerini taşıyan servis midibüsünün Boğazlıyan ilçesi girişinde kaza yapması sonucu yaralanan öğrencilere Boğazlıyan Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı 15 öğrenci, tedavilerinin devamı için Yozgat Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti.

11 Şubat’ta yaralı öğrencileri ziyaret eden Vali Yazıcı, 12 Şubat’ta tekrar hastaneye giderek taburcu edilmeyip tedavilerine devam edilen 4 öğrencinin son durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.

İkinci eğitim öğretim döneminin başladığı ilk gün alınan bu acı haberden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Vali Yazıcı, “Öğrencilerimizin bu kazayı hafif sıyrıklarla atlatmaları ve herhangi bir can kaybının yaşanmaması bizlere teselli kaynağı olmuştur. Bu tür kazaların bir daha yaşanmaması dileğiyle öğrencilerimizin ailelerine ve eğitim camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Hiç yorum yok: