24 Şubat 2013 Pazar

Gasp edilip bıçaklanan genç,
Jandarma’ya telefon ederek kurtuldu

Aralarında husumet olduğu belirtilen kişiler tarafından dün gece otomobilinin yolu kesildikten sonra gasp edilip bıçaklandıktan sonra yol kenarına atılan 19 yaşındaki Selim Ü., Jandarma Karakolu’na telefon ederek yardım istedi. Yaralı genç, 112 Acil Servis ambulansı ile Sorgun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, saldırganlar Mikail Y., Murat K., Serhat K. Ve Murat S., Jandarma tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Olay nasıl oldu?

19 yaşındaki Selim Ü.’nün 66 LS 494 plakalı otomobili, dün akşam saat 21.30 sıralarında, Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Dişli Köyü’nün yakınlarında, Selim Ü. İle aralarında husumet olduğu belirtilen ve 06 DM 4542 plakalı otomobilde bulunan Mikail Y., Murat K., Serhat K. Ve Murat S. tarafından yolu kesilerek durduruldu.

Yol kesen saldırganlar, Selim Ü.’nün durdurdukları otomobiline binerek, 19 yaşındaki genci gasp ettikten sonra bıçaklayarak yol kenarına attılar.

Bir süre sonra kendine gelen yaralı genç, Jandarma Karakolu’nu arayarak yardım istedi. Yaralı genç, 112 Acil Servis ambulansı ile Sorgun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, saldırganlar Mikail Y. (şoför), Murat K., Serhat K. Ve Murat S., Jandarma tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Hiç yorum yok: