23 Şubat 2013 Cumartesi

Milletvekili Başer: Önceki seçimde alamadığımız belediyeleri de almak için kapı kapı dolaşacağız

AK Parti Yozgat İl Danışma Toplantısı, Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya AK Parti Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, eski Yozgat Milletvekili Kâzım Arslan, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Başer ve Soysal, toplantının basına açık kısmında, AK Parti iktidarı döneminde Yozgat’a getirilen hizmetleri özetlediler.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, önceki seçimde AK Parti’nin kazandığı belediyeleri 2014’te yapılacak seçimde tekrar kazanmak, alamadıkları belediyeleri de almak için kapı kapı dolaşarak hizmetlerini anlatacaklarını söyledi. Başer, hızlı tren hattı, havaalanı ve Çamlık Millî Parkı projelerinin devam ettiğini, Polis Meslek Yüksekokulu ile Çevre ve Şehircilik İl Binası inşaatlarının devam ettiğini hatırlattı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal da, tam donanımlı yeni Yozgat Devlet Hastanesi’nin kamu-özel ortaklığı ile yapılacağını ve 2 ay içinde temelinin atılacağını duyurdu. Soysal, Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin yeni binası için sunulan projenin Kalkınma Bakanlığı tarafından kabul edildiğini, TOKİ tarafından Sorgun ilçesinde yaptırılacak olan Devlet Hastanesi projesinin de ihale aşamasına geldiğini söyledi. DSİ ‘nin Yozgat yatırımlarını da hatırlatan Soysal, sırasıyla Oğulcuk, İnandık ve Bahçecik Barajlarının temellerinin de yakın bir gelecekte atılacağını kaydetti.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Toplantıdan sonra milletvekilleri ve teşkilat mensupları, Şahin Tepesi Sosyal Tesisleri’ne gittiler. Başer ve Soysal, Yozgat’ta esnafları da ziyaret ettiler.

Hiç yorum yok: