22 Ağustos 2012 Çarşamba

Yozgatlı kaymakam Akgül, yeni görevine başladı

1980 Yozgat Doğumlu Hacı Asım Akgül, Balıkesir’in Kepsut ilçesine kaymakam olarak atandı. Akgül, yeni görevine başladı.

Hacı Asım Akgül kimdir?

1980 yılında Yozgat’ta doğdu. İlköğrenimini Yozgat’ta, orta öğrenimini ise Aydın’da tamamladı. 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgililer Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2008 yılında Maliye Bakanlığında Milli Emlâk Uzman Yardımcılığı’na başladı. 2009 yılı Kasım ayında İçişleri Bakanlığı’nın yapmış olduğu kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 31 Aralık 2009 tarihinde Mardin Kaymakam adayı olarak Mülkî İdare Amirliği mesleğine naklen atandı.

Bu süreçte teftiş stajını Ankara’da, İl stajını Mardin’de, Kaymakam refikliğini Trabzon’un Akçaabat İlçesinde, kaymakam vekilliğini yine Trabzon ilinin Yomra ve Hayrat ilçelerinde yaptı.

Akabinde 1 yıl süreyle yurtdışı stajı çerçevesinde Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderildi. ABD’nin Teksas Eyaleti Houston şehrinde Rice Üniversitesi’nde yabancı dil eğitimi aldı ve ABD yönetim sistemiyle ilgili çeşitli konferanslara katıldı.

Evli ve 1 çocuk babası olan Hacı Asım Akgül, 6 Ağustos’ta Resmi Gazetede yayımlanan müşterek kararname ile Balıkesir’in Kepsut ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Hiç yorum yok: