22 Ağustos 2012 Çarşamba

Yeni Yozgat Valisi Yazıcı:
“Yozgat ruhu”nu biliyorum…

Yeni Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, “Daha önce görmediğim fakat iklimini ve ruhunu iyi bildiğimi zannettiğim bir ilde vazifeye başlayacağım” dedi.

Son Valiler Kararnamesi ile Yozgat Valisi olarak tayin edilen Abdülkadir Yazıcı, görevine başladı.

Yazıcı için bu gün saat 10.00’da Valilik binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene Garnizon Komutanı Jandarma Albay Recep Yalçınkaya, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Vali Yardımcıları Kemal Şahin ve Erdoğan Temizyürek, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, ilçe kaymakamları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

“Yozgat ruhu”nu biliyorum

Karşılama töreninin ardındanValilik Toplantı Salonu’nda bir açıklamada bulunan Vali Abdulkadir Yazıcı, mesleğinin 28’inci yılında İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığı görevinden sonra Yozgat’a tayin edildiğini belirterek, “Daha önce görmediğim fakat iklimini ve ruhunu iyi bildiğimi zannettiğim bir ilde vazifeye başlayacağım. Öncelikle birlikte geçireceğimiz bu dönemini memlekete ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

3 yıllığına geldim

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la yaptıkları toplantıda kendilerine 3 yıl süreyle görev yapacaklarının belirtildiğini nakleden Yazıcı, makamların, mevkilerin millete hizmet için birer vasıta olduğunu söyledi. Yazıcı, “Hizmet ettiğimiz süre zarfında herkesin fikrine ihtiyacımız var. Görüşü, duruşu, felsefi yapısı ne olursa olsun herkes bizim vatandaşımızdır. Hizmet noktasında bütün insanlarımızı kucaklayacağız” diye konuştu.

Hiç yorum yok: