23 Ağustos 2012 Perşembe

Şehit Yıldız için Sibel Can konseri iptal edilebilir

Yozgatlı Piyade Uzman Çavuş İbrahim Yıldız’ın Hakkâri’de mayın patlaması sonucu şehit olması sebebiyle, Akdağmadeni Belediyesi’nin 150. kuruluş yılı kutlama programının iptal edilmesi gündeme geldi.

Akdağmadeni Belediyesi, kuruluşunun 150. yılını
Sibel Can konseriyle kutlayacak


1862 yılında kurulan Akdağmadeni Belediyesi, kuruluşunun 150. yılını 25 Ağustos Cumartesi günü çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Kutlama programında ünlü şarkıcı Sibel Can, sevilen şarkılardan oluşan bir konser verecek. Programda ayrıca “Dansın Sultanları” grubu gösteri yapacak, mehter takımı da konser verecek. Kutlamalarda havaî fişek gösterisi de yapılacak.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, daha önce yaptığı açıklamada, kuruluş yıldönümü münasebetiyle çok sayıda açılışı da gerçekleştireceklerini, kutlamalara Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal’ın da katılacakları söyledi.

Yozgatlı Piyade Uzman Çavuş İbrahim Yıldız’ın Hakkâri’de mayın patlaması sonucu şehit olması sebebiyle, Akdağmadeni Belediyesi’nin 150 kuruluş yılı kutlama programının iptal edilmesi gündeme geldi. Bu konuda henüz açıklama yapılmadı.

Hiç yorum yok: