7 Ağustos 2012 Salı

Gölde intihar edeceğini söyleyip kayıplara karışan
32 yaşındaki sağlık memuru her yerde aranıyor

Yozgat’ın Şefaatli ilçesindeki Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olarak çalışan Yusuf Kıymazarslan, bir hafta önce yakınlarını arayıp göle atlayarak intihar edeceğini söyledikten sonra kayıplara karıştı. 5 kişilik arama kurtarma ekibi, göletlerin etrafında kayıp şahsı arıyor. Kayıp şahsın, bir dönem psikolojik tedavi gördüğü belirtiliyor.

32 yaşındaki Yusuf Kıymazarslan, bir hafta önce İzmir’de yaşayan teyzesini arayarak, göle atlayarak intihar edeceğini söyledi. Kıymazarslan’dan bir daha haber alamayan yakınlarının savcılığa başvurması üzerine göletlerde arama çalışması başlatıldı.

Yozgat Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı arama kurtarma ekipleri, kayıp şahsı Cevdet Dündar Göleti ve Çamlık Milli Parkı içerisinde aramaya başladı. 5 kişiden oluşan arama kurtarma ekibi, göletlerin civarında, çalı diplerinde ve ormanlık alanda Yusuf Kıymazarslan’ı aradı. Kayıp şahsın ailesi de arama çalışmalarını endişeyle takip etti.

Oğlunun hayatından endişe eden baba Mehmet Kıymazarslan, “Oğlum İzmir’deki teyzesini arayarak göle atlayarak intihar edeceğini söylemiş. Bunun üzerine savcılığa müracaat ettik. Savcılık kararı ile göletlerde arama çalışması yapılıyor. Duyanların, görenlerin Allah rızası için 155’e bildirmelerini istiyorum” dedi.

Yozgat’a bağlı Şefaatli ilçesindeki Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olarak çalışan oğlunun bir dönem psikolojik tedavi gördüğünü anlatan Mehmet Kıymazarslan, “Haber alamayınca arkadaşlarına ve çevresindekilere de ulaştık. Cep telefonunu ve saatini evde bırakarak gitmiş” diye konuştu.

Hiç yorum yok: