21 Nisan 2012 Cumartesi

Yozgatspor’da 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı

Spor Toto 3’üncü Ligi 3’üncü Grupta Play-Off’a kalabilme mücadelesi veren Yozgatspor’da, maç başı alacaklarını alamadıklarını ileri sürüp deplasmana gitmeyerek takımın diğer oyuncularını da ‘ayarttıkları’ gerekçesiyle 3 futbolcu süresiz kadro dışı bırakıldı.

Yozgatspor Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Anadolu Üsküdar takımı ile deplasmanda oynayacakları maçı kazanmaları halinde Play-Off yolunda önemli bir engeli daha aşmış olacaklarını hatırlattı. Yılmaz, “Böylesine önemli maç öncesinde bazı futbolcularımız Yozgat’ın kaderiyle oynayarak, maç başı alacaklarını alamadıklarını ileri sürüp, kazan kaldırmışlardır. Önemli bir maç öncesinde ne koparabilirsem kâr hesabı yapmışlardır” dedi.

Yılmaz, önemli bir maç öncesinde yapılanın Yozgat’ın kaderiyle oynamak olduğunu, bunu kesinlikle affetmelerinin mümkün olmadığının altını çizdi. Yılmaz, “Fırsatı değerlendirip, bireysel menfaatlerini ön planda tutan kişilerle yola devam edilmez. Bugün bunu yapanlar, yarın daha farklı bir konuma gelindiğinde daha farklı şeyler yapabilirler” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, Yozgatspor’a bugüne kadar hiç bir futbolcunun alacağının kalmadığını, maç başı ödemelerinin önemli bir bölümünün de yapıldığını, futbolculardan alacağı olanların alacaklarının da ödenmesi için gerekenin yapılacağını ifade etti.

Yılmaz, futbolcuların sahaya çıkmaması için takımı sabote ettikleri belirlenen takım kaptanı Kazım Şeker, Barış Serbest ve Sadettin Özer’i süresiz kadro dışı bıraktıklarını belirtti.

Hiç yorum yok: