8 Şubat 2012 Çarşamba

Yeni Emniyet Müdürü Yılmaz görevine başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanlığı’na atanan Yozgat İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, yapılan devir teslim töreninin ardından Yozgat’tan ayrılırken, göreve yeni atanan Hasan Yılmaz da görevine başladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen devir teslim törenine Vali Yardımcısı Kemal Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Recep Yalçınkaya ve daire müdürleri ile Emniyet Müdürlüğü’nde görevli birim müdürleri ve amirleri katıldı.

Ankara’da kapım ve gönlüm Yozgatlılara açık olacak

Törende bir konuşma yapan eski Yozgat İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, Yozgat’ta görev yaptığı 18 ay içerisinde her zaman ortak akılla hareket etmeye çalıştıklarını vurguladı. Yozgat’ta güzel günler geçirdiğini belirten Akarsu, “Ben bundan sonra Ankara’da görev yapacağım ama bir yanım hep Yozgat’ta olacak. Hem kapımız hem gönlümüz Yozgatlılara her zaman açık. Elimizden gelen neyse yapmaya gayret ederiz” dedi. Akarsu daha sonra mesai arkadaşlarından helâllik istedi.

Vali Yardımcısı Kemal Şahin de, Akarsu’nun, Yozgat’ın asayiş bakımından Türkiye’nin en güvenli illerinden birisi olmasının rehavetine kapılmadan suç ve suç örgütleriyle çok başarılı şekilde mücadele ettiğini, başarılı operasyonlar düzenlediğini söyledi. Şahin, Akarsu’ya yeni görevinde de başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanlığı’na atanan Bekir Akarsu, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Hasan Yılmaz’a müdürlüğünün flamasını teslim etti.

Yeni Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz da, Yozgat’ta bulunmaktan ve Emniyet Müdürü Akarsu’dan bayrağı devralmaktan büyük gurur duyduğunu söyledi.

Daha sonra Akarsu, İl Emniyet Müdürlüğü Uğurlama Mangası’nı selâmladıktan sonra ilde görev yapan kamu kurum müdürleri ve gazetecilerle vedalaşarak Yozgat’tan ayrıldı.

Hiç yorum yok: