4 Şubat 2012 Cumartesi

MHP’lilerden AK Parti’li Belediye Başkanına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP kongresinden sonra kendilerine tebrik ziyaretinde bulunan AK Parti’li Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’e iade-i ziyarette bulundular.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, MHP Sorgun İlçe Teşkilatı’nın kendisini ziyaretine çok memnun olduğunu belirterek, “Siyaset aynı zamanda nezaket gerektiren bir olgudur. Siyasi partilerin amacı halka en iyi hizmeti verebilmektir. Siyasi parti temsilcilerimizden MHP Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri nezaket ziyaretinde bulundular kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz da, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’in geçtiğimiz günlerde yapılan MHP İlçe Kongresi’nin ardından kendilerine tebrik ziyaretine bulunduğunu ve bu ziyaretin de iade-i ziyaret olduğunu belirtti.

Yılmaz, ziyaret sırasında Sorgun’da bu yıl yapılması düşünülen arıtma tesisi hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını ve yapımı devam eden yüksek okul inşaatlarının son durumu hakkında kendilerine bilgi aktarıldığını kaydetti.

Hiç yorum yok: