5 Şubat 2012 Pazar

MHP Aydıncık İlçe Başkanı Aydemir: Sadece MHP’lilerin değil bütün Aydıncık’ın hizmetindeyiz

Kısa bir süre önce ilçe kongresini yaparak yeni yönetim kurulunu belirleyen MHP Aydıncık teşkilatı, Kasır Tepesi’nde Yozgatın geleneksel yemeği arabaşının ikram edildiği tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.

Yemeğe MHP Aydıncık İlçe Başkanı Bekir Aydemir, eski Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Demirel, Bazlambaç Belediye Başkanı Osman Gödek, İl Genel Meclisi Üyesi Dursun Karaca ve partililer katıldı.

MHP Aydıncık İlçe Başkanı Bekir Aydemir, yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Biz kongre sürecinde ve kongre esnasında belirttiğimiz gibi sadece MHP’lilerin değil, bütün Aydıncık’ın hizmetindeyiz. Telefonum 24 saat açık; her zaman emrinizdeyim. Aydıncık’ın, memleketimizin menfaatine ne uygun gelecekse, ilçe teşkilatımız olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bundan sonra partili partisiz MHP olarak sizlerin görüşlerine, fikirlerine daha çok önem vereceğiz; çünkü hepiniz bulunduğunuz beldenin köyün, mahallenin temsilcisisiniz, sizinle fikir alışverişinde bulunmaktan şeref ve gurur duyuyorum. Hepinize arabaşı yemeğimize katıldığınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Daima fikir şölenlerinde bulunmuş olan bir siyasi partinin bu toplantıları arabaşı şenliklerine düşürmüş olma kısırlığını ve geriye gidişini kınıyorum.

Adsız dedi ki...

Gençliğe Hitabe'nin okullardan kaldırılmasının tartışıldıgı günlerde arabaşı şenlikleri ile uğraşmak ne kadar yakışık alıyor acaba?

Adsız dedi ki...

Bir siyasi partinin resmi ve tescilli logosunun yanına arabaşı dilimi koyömanın suç oluşturacağını hatırlatır sayın site yöneticisini uyarırım.

Adsız dedi ki...

arabaşı eleştirisine katılmıyorum. Ülkücülere arabaşı yemek yasak mı yahu?