5 Şubat 2012 Pazar

Dün Ergenekon, bu gün hafıza teknikleri

Dün Yozgat’ta ilk semineri “Derin Devlet Ergenekon” başlığıyla Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu’na verdiren AK Parti Siyaset Akademisi, bu günkü seminerde "Hafıza Teknikleri"ni ele alacak.

Unvanını “PDA Danışmanlık Genel Koordinatörü, Hafıza Teknikleri Uzmanı, Kariyer Danışmanı, İşletme Bölümü Doktora Öğrencisi” olarak kaydeden Abdülkadir Özbek, bu gün saat 11.00’de İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda “Hafıza teknikleri” konusunda seminer vereceğini duyurdu.

AK Parti Siyaset Akademisi’nin hafta sonları toplam 8 gün sürecek olan Yozgat seminerlerine katılmak için 300 kişi 100’er Lira ödeyerek kayıt yaptırmıştı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, dünkü programın açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde bugüne kadar Siyaset Akademisi’ne katılan partililerden 6’sının İl Belediye Başkanı, 300’den fazlasının İlçe Belediye Başkanı, 1000’e yakınının Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi olduğunu belirtmişti. Soysal, “Bu demek oluyor ki, Siyaset Akademisi’ne devam eden ve sertifika alan kardeşlerimiz, seçimlerde bir adım daha önde oluyorlar” demişti.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: