4 Şubat 2012 Cumartesi

“Yozgat’ta her 10 seçmenden 8’i AK Partili ama üye sayısı bakımından 14’üncü sıradayız”

AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Yogat’ta her 10 seçmenden 8’inin AK Partili olmasına rağmen, üye sayısı bakımından il teşkilatının Türkiye sıralamasında 14. olduğunu belirterek, “Bundan sonra İl Danışma Kurulumuz hangi ilçemiz daha çok üye kaydı yaptıysa, o ilçe yönetiminin ödüllendirilmesi kararı aldı” dedi.

AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Osman Turan Karataş’ın daveti üzerine Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve İlçe Başkanları, Sarıkaya’da bir araya geldiler.
İl Başkanı Fahri Açıkgöz, böyle bir toplantı düzenlediği için Turan Karataş’a teşekkür ederek, bundan sonra her ay farklı bir ilçede toplanılması teklifinde bulundu.

2 gün önce AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı’na katıldığını hatırlatan Açıkgöz, toplantıda ilçe teşkilatlarının önemi üzerinde de durulduğunu kaydetti.

İlçe yönetimlerinden özellikle üye kayıtlarına önem vermelerini isteyen Açıkgöz, “Üye kaydı olarak 14. sıradayız. Bu çıtayı yükseltmemiz gerekiyor. Yozgat’ta her 10 kişiden 8’i AK Partili ama üye kaydı olarak bu sayının yarısındayız. Bundan sonra İl Danışma Kurulumuz, hangi ilçemiz daha çok üye kaydı yaptıysa o ilçe yönetiminin ödüllendirilmesi kararı aldı” dedi.

Yozgat’ta açılan Siyaset Akademisi’ne 300 kişinin kayıt yaptırdığını kaydeden Açıkgöz, Şubat ayı boyunca bu kursun devam edeceğini, ayrıca bazı bakanların, milletvekillerinin ve büyükşehir belediye başkanlarının Siyaset Akademisi’nde ders vereceklerini söyledi.

Hiç yorum yok: