7 Şubat 2012 Salı

4 bayan öğretmen trafik kazasında yaralandı

Yozgat’ta sabah saatlerinde başlayan hafif kar yağışı ve buzlanma trafik kazalarına sebep oldu.

Karalar Köyü yakınlarında bir otomobilin takla atması sonucu biri hamile 4 bayan öğretmen yaralandı. Yozgat-Sivas Karayolu’nun Muslubelen mevkiinde de bir TIR kayarak devrilince Yozgat-Sivas Karayolu 2 saat ulaşıma kapalı kaldı.

Yağışlı hava kazalara sebep oluyor

Yozgat’ın Çadırardıç İlköğretim Okulu’nda görev yapan 1′i hamile 4 bayan öğretmeni taşıyan Hüseyin Yurdakul idaresindeki 60 AP 746 plakalı otomobil, yolda oluşan buzlanma sebebiyle Karalar köyünün yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı.

Kazada, araç içerisinde bulunan öğretmenlerden Sevil Doğan (27), Tuğba Demirci (27), Kevser Yıldız (25) ve 4 aylık hamile olan Seval Garparslan (25) yaralandı.
Yaralılar, kaza yerine gelen 112 Acil ambulansı ile Yozgat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı öğretmenlerden Sevil Doğan, Tuğba Demirci ve Kevser Yıldız, ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Sağlık durumu iyi olan ve 4 aylık hamile olduğu öğrenilen öğretmen Seval Garpsalan ise müşahade altında tutuluyor.

TIR, kar sebebiyle kaza yaptı

Diğer taraftan, Yozgat-Sivas Karayolu’nun Muslubelen mevkiinde bir TIR, kar yağışı sebebiyle kayarak yola devrildi. Kaza sebebiyle Yozgat-Sivas Karayolu 2 saat trafiğe kapandı.

Hiç yorum yok: