6 Ocak 2012 Cuma

‘Niyet ettim Boğazlıyan’ı almaya…’

AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Boğazlıyan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, 2014’te yapılması planlanan Mahallî İdareler Seçimi’nde Boğazlıyan Belediyesi’ni almayı hedeflediklerini söyledi.

AK Parti Boğazlıyan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı, ilçe binasında yapıldı. Toplantıya AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, İlçe Başkanı Hamza Kaya ve partililer katıldı.

Hedefimiz Boğazlıyan’ı almak

Kısa bir süre önce AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanlığı’na seçilen Hamza Kaya’yı tebrik eden İl Başkanı Açıkgöz, hedeflerinin 2014 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde Boğazlıyan Belediyesi’ni kazanmak olduğunu belirterek, “Teşkilat olarak bölgenin sorunlarının giderilmesi noktasında durmaksızın çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Konuşmasında parti teşkilatının birlik beraberlik içerisinde olduğunu vurgulayan Açıkgöz, bu bütünlüğün il, ilçe, köy ve beldelerde hizmet olarak yansıyacağını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya ise, AK Parti’nin birer neferi olarak vatandaşların her zaman yanında olduklarını, onların sıkıntı ve sorunlarını kendi sorunları gibi görerek çözülmesi için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

Çiçek’in, Bozdağ’ın ve Yıldız’ın desteğiyle…

Kaya, “Boğazlıyan’a hizmet noktasında gerek TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Sayın Taner Yıldız ve gerekse Ak Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal ile birlikte İl Başkanımızın da destekleri ile hizmet edeceğiz” dedi.

(Kaynak: Boğazlıyan Çağlayan gazetesi)

Hiç yorum yok: