30 Ocak 2012 Pazartesi

HAS PARTİ, Yerköy İlçe Başkanını
delegelerin değil üyelerin oylarıyla seçti

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Yerköy İlçe Kongresi’nde seçim, delegelerin değil üyelerin oylarıyla yapıldı.

HAS Parti Yozgat İl Başkanı Şahin Kılınçaslan, kongrenin delegelerin değil kayıtlı üyelerin tamamımın katılımıyla yapılması bakımından çok önemli olduğunu belirterek, Yerköy ile başlatılan ilçe kongrelerinin Mayıs ayının sonuna kadar tamamlanacağını ve HAS Parti’nin yenilenen kadrolarıyla bir medeniyet siyasetinin öncüsü olacağını söyledi.

Kayıtlı üyelerin oy kullandığı seçim neticesinde İlçe Başkanlığına Abdulkadir Şahin seçildi.

HAS PARTİ Yerköy İlçe Kongresi

HAS Parti, Yozgat ilçe kongrelerini Yerköy ilçesinden başlattı. Kongreye HAS Parti Genel Sekreteri Dr. Kazım Arslan’ın yanı sıra Yozgat İl Başkanı Şahin Kılınçaslan, Boğazlıyan İlçe Başkanı Uğur Karakoç, Akdağmadeni İlçe Başkanı Hasan Karadağ, Saraykent İlçe Başkanı Mitat Kaya, HAS Parti Milletvekili adayları Hasan Özdemir ve Çavuş Başer, Yerköy CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ersoy ve Ziraat Odası Başkanı Yusuf Bahri Yılmaz da katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığını yapan HAS Parti Genel Sekreteri Dr. Kazım Arslan, HAS Parti’nin kurulmasını gerektiren şartların bugün hâlâ geçerli olduğunu, bu yüzden de ilk günkü heyecan, azim, inanç ve kararlılık içerisinde yollarına devam ettiklerini ifade etti. Kavgaya, çatışmaya dayalı seviyesizce yapılan siyasete karşı, milletin ortak değerlerini ortaya çıkaran, yeni ve tertemiz bir siyasî üslûp ve muhtevayı siyasete yerleştirmeye kararlı olduklarını belirten Arslan, sözlerine şöyle devam etti:

“Biz körü körüne bir şekilde hiçbir siyasî partinin karşısında ya da yanında olmayız. Ancak hakkın, adaletin yanındayız, haksızlığın, adaletsizliğin karşısındayız. Doğruyu kim yaparsa yanında, yanlışı da kim yaparsa karşısında oluruz. Düşmanlığımız sadece adaletten ayrılanlaradır.”

İl Başkanı Şahin Kılınçaslan ise yaptığı konuşmada, kongrenin delegelerin değil kayıtlı üyelerin tamamımın katılımıyla yapılması bakımından çok önemli olduğunu, Yerköy ile başlatılan ilçe kongrelerinin Mayıs ayının sonuna kadar tamamlanacağını ve HAS Parti’nin yenilenen kadrolarıyla bir medeniyet siyasetinin öncüsü olacağını söyledi.

Daha sonra yapılan ve kayıtlı üyelerin oy kullandığı seçim neticesinde İlçe Başkanlığına Abdulkadir Şahin, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Halil Çalışkan, Fatih Tez, Hakan Şahin, Bülent Deniz, Hüseyin Erdoğan, Süleyman Altıparmak, Ahmet Türker, Çelebi Yılmaz, Nihat İnan, Ziya Yeşilyurt, Mustafa Doğan, Abdullah Kılıç, Nuh Keskin, Ufuk Biçer, Hasan Cansız, İdris Cankurtaran, Yusuf Akyürek, Ömer Altınok, Kamil Yozgatlı, Ümit Kılınç ve Sadullah Şahin seçildiler.

Hiç yorum yok: