27 Ocak 2012 Cuma

Bozdağ: Sorgun hızla gelişiyor

Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, 3 ortaklı bir petrol istasyonunun açılışında yaptığı konuşmada, Sorgun’un hızla geliştiğini, açılan bu tür işletmelerin de bu gelişmenin bir göstergesi olduğunu, ayrıca bu işletmenin ortaklık kültürüne de katkıda bulunacağını söyledi.

Petrol istasyonunun açılışı

Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde işadamları Üzeyir Karataş, Tarık Şimşek ve Osman Turan Karataş ortaklığıyla kurulan petrol istasyonunun açılış törenine katıldı.

Törene Bozdağ’ın yanı sıra Yozgat Valisi Necati Şentürk, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ilçede bu tür işletmelerin açılmasının sevindirici olduğunu belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da, Sorgun’un hızla geliştiğini, açılan bu tür işletmelerin de bu gelişmenin bir göstergesi olduğunu, ayrıca bu işletmenin ortaklık kültürüne de katkıda bulunacağını söyledi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek petrol istasyonu hizmete açıldı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Baska iller Fabrika acar, Tesis acar, stadyum acilisi yapar, toplu konut acilisi yapar, Biz 3 ortakli bir petrol istasyonu aciyoruz...Rafineri sanki mubarek...Ne olur artik yeter, Yozgat'imiz Sorgun'umuz Yerkoy'umuz tum ilcelerimiz yatirim gorsun...Yok degil var hareketlilik var ama su anda kabinede bir meclis baskani,2 Bakan'i 1 Bakan yardimcisi ve cok sayida ust duzey burokrati olan bir il icin cok az degil mi?