21 Ocak 2012 Cumartesi

Başer: Yozgat’ta 3 barajın temelini atacağız

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, “Bu yıl içerisinde inşallah Oğulcuk Barajı’nın temelini atmış olacağız, önümüzdeki günlerde 20-30 yıldır Yerköy insanının hayali olan İnandık Barajı’nın da temelini atmış olacağız. Ardından Bahçecik barajımız var” dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ile birlikte esnafı ziyaret ederek, sıkıntılarını ve taleplerini dinlediler.

Rahat bir milletvekilliği yapıyoruz

Esnaf ziyaretinin ardından bir değerlendirme yapan Milletvekili Yusuf Başer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat’a ayrı bir sevgisinin olduğunu, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in de Yozgatlı olduğunu hatırlatarak, “O noktada biz gerçekten rahat bir vekillik yaşıyoruz” dedi.

Oğulcuk, İnandık ve Bahçecik barajlarının temelini atacağız

Geçen hafta içerisinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile bir araya geldiklerini kaydeden Başer, “Bu yıl içerisinde inşallah Oğulcuk Barajı’nın temelini atmış olacağız. Önümüzdeki günlerde 20-30 yıldır Yerköy insanının hayali olan İnandık Barajı’nın da temelini atmış olacağız. Ardından Bahçecik barajımız var” dedi.

Çamlık Millî Parkı cazibe merkezi olacak

Başer, Millî Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık’ın Yozgat’a geldiğini hatırlatarak, “Çamlık Millî Parkımızı Türkiye’deki ilk millî park olma kazanımı ile beraber hem görsel hem estetik bakımından sadece Yozgat’ın değil tüm bölge insanının cazibe merkezi haline getirmek bizim boynumuzun borcu” diye konuştu.

Yozgat’ı marka şehir yapacağız

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal da, bundan sonra da her hafta sonu mesai bittikten sonra Yozgat’a gelerek esnafı, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceklerini, halkın taleplerini Ankara’ya ileteceklerini söyledi.

Soysal, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek’le birlikte Yozgat’ın bir “marka şehir” olması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Problemler çözülecek

AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ise, AK Parti’nin hizmet konusunda mazeretinin olmadığını belirterek, “Halkımızın dertlerini, sorunlarını dinliyoruz. İnşallah tespit edilen problemler kısa sürede çözülecektir” dedi.

Hiç yorum yok: