15 Ocak 2012 Pazar

Açıkgöz: Yerel seçimlere hazırız
Akgül: Yozgat’ı özledim, kapım herkese açık

AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Genel seçimlerin hemen arifesinde başlayan kongre süreci neticesinde teşkilatlarımız yerel seçimlere hazır duruma gelmiş bulunmaktadır” dedi.

Kongreye katılan eski Yozgat Milletvekili TESKOMB Başkanı Abdülkadir Akgül de, 6 aydır gelemediği Yozgat’ı özlediğini, kapısının hemşehrilerine her zaman açık olduğunu ifade etti.

Daha önce kongreye katılacakları duyurulan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ise, hava şartlarının müsait olmaması sebebiyle Yozgat’a gelemedikleri için kongreye katılamadılar.

Kongrede AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıaslan, 318 delegenin 317’sinin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Tek adaylı kongre

AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Kongresi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapıldı.

Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıaslan, tek aday olarak girdiği seçimde 318 delegenin 317’sinin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Seçimde 1 oy geçersiz sayıldı.

Kongreye AK Parti Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Yozgat eski milletvekili Abdulkadir Akgül, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Başkanı Fahri Açıkgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıaslan, üstlendikleri sorumluluğun bilincinde olduklarını ve bu sorumluluğu lâkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ise, “Genel seçimlerin hemen arifesinde başlayan kongre süreci neticesinde teşkilatlarımız yerel seçimlere hazır duruma gelmiş bulunmaktadır” dedi.

Milletvekili Yusuf Başer de, toplumun temelinin aile olduğunu belirterek, “Kadının aile ve millet nezdinde önemi büyüktür. Hükümetimiz, kadına karşı şiddetin önlenmesinden, kadın-erkek fırsat eşitliğine kadar önemli çalışmalar içerisine girmiştir” dedi.

Milletvekili Ertuğrul Soysal ise, “Seçim öncesi 2 aylık süreçte kadının AK Parti ve toplum hayatı için ne denli önemli olduğunu anladım” diye konuştu.

Kongrenin son konuşmacısı AK Parti Yozgat eski milletvekili TESKOMB Başkanı Abdulkadir Akgül oldu. Akgül, 6 aydır gelemediği Yozgat’ı özlediğini, kapısının hemşehrilerine her zaman açık olduğunu ifade etti.

Hiç yorum yok: