20 Haziran 2011 Pazartesi

Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı değişti

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından yapılan yer değiştirme ile Yozgat’tan 11 hakim ve savcı başka illere atanırken, yerlerine 7 hakim ve savcının ataması gerçekleştirildi.

5 Kasım 2010 tarihinde çıkarılan kararname ile Alanya’dan Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atatan Ali Yeldan ve eşi Hakim Didem Yeldan Samsun’a atanırken, Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu Tetkik Hakimi Metin Durgun getirildi.

Yozgat’ta görev yapan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yavuz Karaaslan Kahramanmaraş, Hakim Erkan Tepe Diyarbakır, Cumhuriyet Savcısı Nizamettin Çalışkan Malatya, Hakim Özlem Özkan Çalışkan Malatya, Hakim Birsen Karateke Çüngüş, Cumhuriyet Savcısı Muhammed Karateke Çüngüş, İdare Mahkemesi Başkanı Recep Kılıç Bursa, İdare Mahkemesi Üyesi Muhammed Emin Özgökçe İstanbul, İdare Mahkemesi Üyesi Adem Özdağ Ankara’ya atandı.

Siirt Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yıldırım Şafak, Dalaman Hakimi Burhan Binici, Maden Hakimi Galip Akpınar, Tavas Hakimi Ömer Faruk Kaymaz, İzmir İdare Mahkemesi Üyesi Ergin Özdemir Yozgat’a atanırken, Şanlıurfa İdare Mahkemesi Üyesi Bekir Demirci ise Yozgat İdare Mahkemesi Başkanı oldu.

Ataması yapılan hakim ve savcıların, en geç 1 Temmuz Cuma gününe kadar tebligatlarını alarak görev yerlerinden ayrılmaları gerektiği bildirildi.

(Kaynak: sondakika.com)

Hiç yorum yok: