14 Haziran 2011 Salı

Sadir Durmaz: Daha çok oy bekliyorduk

MHP’den Yozgat Milletvekili seçilen Sadir Durmaz, seçim sonucunu değerlendirirken, 2007 seçimlerine göre oylarını artırdıklarını ancak aldıkları oyun beklentilerinin altında kaldığını söyledi. Durmaz, “Bu şartlarda olabileceğinin en iyisini gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum” dedi.

MHP Yozgat ikinci sıra adayı Sadir Durmaz, birinci sıra adayı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici’nin kaset skandalı sebebiyle adaylıktan çekilmesi üzerine birinci sıraya kaydırılmış ve MHP’nin Yozgat’taki tek milletvekili olmuştu.

MHP’nin ilk seçim değerlendirmesi

12 Haziran Milletvekili Genel Seçimi sonucunda Yozgat’tan 1 milletvekili çıkaran MHP Yozgat Teşkilatı, seçim sonucunu basın toplantısıyla değerlendirdi.

MHP Yozgat İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Ergin Çınarer, Milletvekili seçilen Sadir Durmaz, milletvekili adayları Mehmet Ali Çakır ve Nevzat Kemal Adıbelli katıldı.

Çınarer: Baskı ve tehditlere rağmen başardık

MHP Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, “Bütün olumsuzluklara, baskı ve tehditlere rağmen Milliyetçi Hareket Partisi’nin Yozgat ve Türkiye genelinde aldığı oylar bizim için başarıdır” dedi.

Durmaz: Beklentilerimizin altında oy aldık

Milletvekili seçilen Sadir Durmaz da, “Aldığımız netice bizde bir burukluk yaşatmıştır ama üzerimizdeki yoğun baskılara, tehditlere, şantajlara rağmen birilerinin Milliyetçi Hareket Partisi’ni Meclis dışı bırakma gayret ve teşebbüsleri sonuçsuz kalmıştır” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletinden aldığı destekle bütün saldırılara rağmen Meclis’e girmeyi başararak, fevkalade önemli bir sonuç elde ettiğini ileri süren Durmaz, şöyle konuştu: “Elbette bu Yozgat açısından son derece manidardır, 4-0 diye nara atanların, 4-0 diye ilgili ilgisiz fikir beyan eden devlet memurlarının söylediklerinin gerçekleşmediği de ortaya çıkmıştır.”

2007 seçimlerine göre oylarını artırdıklarını belirten Durmaz “Ama beklentilerimizin altında bir oy aldığımızı da ifade etmeliyiz. Bu şartlarda olabileceğin en iyisini gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum” dedi.

Çakır: Anayasa değişikliğine dikkat

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Ali Çakır ise, Anayasa değişikliği sürecine dikkat çekti. Çakır, “Bu milletin hayrına olmayan bir çalışmanın AKP ve Bağımsızlar eliyle yürütüleceğini hep beraber göreceğiz ve idrak edeceğiz. Bunun da herkes farkında olmalıdır” diye konuştu.

Adıbelli: Yozgat’ın ve Yozgatlının yanında olacağız

MHP’nin üçüncü sıra milletvekili adayı Nevzat Kemal Adıbelli de şöyle konuştu:

“Seçilen arkadaşımız ve bizler, her zaman Yozgatlının, köylümüzün, dayılarımızın, amcalarımızın yanlarında olacağız. Buraları unutmayacağız. Sonuçta bir seçim oldu, bir vekil gönderiyoruz Yozgatlının sayesinde. O da Yozgat’ı unutmayacaktır. Bir dahaki seçimler için yarından itibaren çalışmalarımız devam edecektir. Her zaman Yozgat’ın, Yozgatlının yanında olacağız.”

Ergin Çınarer, Sadir Durmaz, Mehmet Ali Çakır ve Nevzat Kemal Adıbelli, seçim sürecinde emek harcayan bütün partililere ve MHP’ye oy veren seçmenlere teşekkür ettiler.

(Kaynak: ilerigazetesi.com.tr)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın durmaz sen Yozgat merkez'de CHP den gelen oylara duat et,Yoksa vekillik senin için hayaldi.
Sadece dua yetmez,çık birde teşekkür et.