16 Nisan 2011 Cumartesi

Yozgatlı İçişleri Bakanı Osman Güneş,
Yozgat Valisi ile seçim güvenliğini görüştü

İçişleri Bakanı Osman Güneş, 12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi öncesinde genel asayiş durumu hakkında değerlendirme toplantısı yapmak üzere, 16 Nisan Cumartesi günü Vali Necati Şentürk’ü makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşmeye Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Engin Ünalan, İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Fazlı Öcal da katıldı.

Bakan Güneş, ziyareti hakkında şu açıklamada bulundu:

“Bu gün Yozgat Valiliği’nde Sayın Valimiz, Garnizon Komutanımız ve Emniyet Müdürümüzle ilin genel durumunu, özellikle asayiş ağırlıklı durumunu değerlendirmek üzere ziyaret ettik. Bilindiği gibi Bakanlık olarak ülkemiz genelinde seçimlerin huzur içerisinde geçmesini sağlamak bakımından gerekli tedbirleri alıyoruz. Ülkeyi karış karış geziyor, illerimizi ziyaret ediyoruz. Bu güne kadar 22 ilin değerli valileri ile değerlendirme toplantıları yaptık. Bundan sonrada ziyaretlerimiz devam edecek. Bu süreç sona erdiğinde tüm valilerimizle değerlendirme toplantıları yapmış olacağız. Amacımız vatandaşlarımızın huzur içerisinde seçimleri geçirmelerini ve demokratik haklarını kullanmalarını sağlamaktır.”

Hiç yorum yok: