25 Nisan 2011 Pazartesi

TESKOMB’un gölgesi Boğazlıyan’a düşer mi?

AK Parti Yozgat Milletvekili ve 12 Haziran seçimi dördüncü sıra adayı Abdülkadir Akgül, milletvekili olmadan önce, kısa adı TESKOMB olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’nin başkanıydı.

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesi’nde yayın yapan bogazliyanmedya.com isimli haber sitesi, buradan hareketle, Boğazlıyan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanının 12 Haziran seçiminde nasıl bir tavır alacağının merak edildiğini yazdı.

“Partili ve partisiz vatandaşların aklındaki soru?” başlığıyla yayınlanan bir paragraflık haber-yorum’da şu ifadeler kullanılıyor:

“Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde koltuk ve kariyer sahibi olan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı ve yönetimi, önümüzdeki 12 Haziran genel seçimlerinde, Abdulkadir Akgül karşısında olmasına rağmen, Cumhuriyet Halk Partisi’nin mitinglerinde, konvoyunda vb. etkinliklerinde CHP’nin parti bayrağını Akgül’e karşı sallayabilecek mi? Merak ediliyor…”

(Yozgat Muhabir)

1 yorum:

Öz Boğazlıyanlı dedi ki...

Bu haberi yayınlamanız hiç hoş değil.Bu Boğazlıyandaki menfaat kavgasının sonucunda ortaya atılmış bir haberdir.Adı geçen gazetenin sahibi,her yere aday olmak istiyor.Sıranın Esnaf Kefalet Kooperatifine geldiğini düşünüyorum.
Tamamen menfaat üzerine bir kavga.Boğazlıyan Belediyesi CHP de olduğundan tüm sivil toplum kuruluşları CHP yandaşlarında.
Buralardan menfaatlenmek isteyenler,bu TİP HABERLER YAPIYOR.
Adı geçen gfazete en az lo bağımsız aday reklamı ve haberi yaptı.Hani Yozgat'tan bağımsız aday var mı?
Boğazlıyanla ilgili Haber yaparken
bir değil bin kere edüşünün.burası Boğazlıyan,bütün partilerde ayak oyunları had safhada.AK Parti,de dahil.Ne oyunlan ne oyunlar,ne dümenler,ne dümenler.
Yalanım varsa,Allah beni kahretsin.