9 Nisan 2011 Cumartesi

Naci Şahin gözyaşları içinde toprağa verildi

Muğla’da dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Naci Şahin, Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi’ne bağlı Sazlıdere Köyü’nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Şahin'in cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye SGK Başkanı Emin Zararsız ile Ege Bölgesi ile çevre illerin SGK müdürleri, SGK Kurum Başkanları, SGK Daire Başkanları, İzmir ve İstanbul başta olmak üzere diğer illerdeki SGK çalışanları, Şahin’in yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazenin defnedilmeden önce baba ocağına helallik alınması için getirilmesiyle eşi Saliha Şahin, 10 yaşındaki oğlu Halil İbrahim Şahin, anne Ayşe Şahin ve kız kardeşi Yeter Tekin gözyaşlarına boğuldu. Anne Ayşe Şahin ise torununu kucağına alarak ağıtlar yaktı. Baba Halil Şahin ise, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Sabahın erken saatlerinden itibaren il dışından köye gelen vatandaşlar, Şahin’in baba evine akın etti. Silahlı saldırı anında yanında olan Balıkesir SGK Müdürü Cem Dinç ve diğer arkadaşları da birbirlerine sarılarak ağladı.

Öğle namazı için köy camisine sığmayan cemaat, namazını caminin avlusunda kıldı. Öğle namazının ardından Şahin'in tabutu, köye yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulunan köy mezarlığına kadar omuzlarda taşındı. Köy mezarlığının önünde kılınan cenaze namazının ardından Şahin’in cenazesi toprağa verildi.

Hiç yorum yok: