28 Nisan 2011 Perşembe

Cemil Çiçek’e ‘Yılın Devlet Adamı’ ödülü

Kuruluşunun 17. Yılını kutlayan “Siyaset Dergisi” tarafından verilen geleneksel “Yılın En İyileri” ödülleri sahiplerini buldu.

“Yılın Devlet Adamı” ödülüne lâyık görülen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, “Marifet iltifata tâbidir” dedi.

Ankara’da düzenlenen ödül töreninde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu’ya “Yılın Devlet Adamı”, Devlet Bakanları Faruk Nafiz Özak ve Cevdet Yılmaz’a “Yılın Bakanları”, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil ve AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ile CHP İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ’a “Yılın Milletvekilleri” ödülü verildi. Eski TBMM Başkanı Köksal Toptan ise “Yılın Onur Ödülü”ne lâyık görüldü.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, “Marifet iltifata tabidir derler. Dolayısıyla böyle bir iltifata mazhar olmak, benim için de büyük bir mutluluk. Her ödül, beraberinde de sorumluluk getirir. İnşallah bu ödüllere millet nezdinde lâyık olmaya çalışırız” diye konuştu.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: