12 Nisan 2011 Salı

Başer: AK Parti 4-0 çıkaracaktır

AK Parti’nin Yozgat Milletvekili Adayları listesinde üçüncü sırada yer alan Yusuf Başer, “Seçim döneminde tüm teşkilatımız ve partimize gönül vermiş kardeşlerimizle gece gündüz demeden, ev ev, köy köy dolaşıp, AK Parti Yozgat’tan 4-0 çıkaracaktır” dedi.

Davul zurnalı karşılama

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı, milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından, il binası önünde davul zurna çaldırdı.

Aday listesinin 2. sırasında yer alan Ertuğrul Soysal ve üçüncü sırada yer alan Yusuf Başer, kendilerini kutlamaya gelen partililere teşekkür ettiler.

AK Parti eski İl Başkanı ve Yozgat Barosu Başkanı Avukat Yusuf Başer, yaptığı değerlendirmede, İl Başkanlığı döneminde teşkilatla birlikte gece gündüz çalışarak büyük başarı elde ettiklerini ileri sürerek, “Seçim döneminde de yine tüm teşkilatımız ve partimize gönül vermiş kardeşlerimizle gece gündüz demeden, ev ev, köy köy dolaşıp, AK Parti Yozgat’tan 4-0 çıkaracaktır” dedi.

Teşkilat feshedilmiş ve Başer İl Başkanı olmuştu

AK Parti İl Teşkilatı, 6 Temmuz’da AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan MKYK toplantısının ardından feshedilmiş ve Yusuf Başer, Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı görevine getirilmişti.

Başer’i İl Başkanlığına getiren Çiçek, listeye giremedi

İl Başkanlığı görevine getirilmesinde kendisine en büyük desteği veren AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek ile aday adaylığı sürecinde arası açılan Yusuf Başer’in, aday gösterilmeyeceği ileri sürülüyordu. Ancak, Yusuf Başer listeye üçüncü sıradan girerken, Mehmet Çiçek ise liste dışı kaldı.

Avşar bir daha kaybetti

Görevden alınan eski İl Başkanı Zekeriya Avşar, 12 Haziran seçimi için yapılan temayül yoklamasında teşkilattaki nüfuzunu aday adaylarından İsmail Yılmaz’dan yana kullanmış ve en yüksek oyu almasını sağlamıştı. Ancak, temayülde birinci çıkan İsmail Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi tarafından aday gösterilmedi.

(Yozgat Muhabir)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sen çalıştında bizi mi göremedik.
Hiç bir teşkilat hava atmasın.
Vatandaş oyları Tayyip Bey'e veriyor.Eğer teşkilatlara oy verilseydi Yozgat teşkilatı binde bir oy alamazdı.Mehmet Çiçek'ten uzaklaşıp,BekirBozdağ yanaştın,kaptın sandelyeyi.
Yalnız çalıştık diye hava atma.