3 Nisan 2011 Pazar

Bakan Mustafa Demir, Yenifakılı’da Anadolu Lisesi ve pansiyonun açılışını yaptı

Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, Yozgat’ın Boğazlıyan ve Yenifakılı ilçelerinde incelemelerde bulundu. Bakan Demir, Yenifakılı İlçesi’nde Adem Karacabay Anadolu Öğretmen Lisesi ile Adem-Behice Karacabay Pansiyonu’nun açılışına katıldı.

Bayındırlık ve İskân Bakanı Demir, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve açılışa katılmak üzere Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine geldi. Bakan Demir, burada Yozgat Valisi Necati Şentürk, AK Parti Yozgat milletvekilleri, Mehmet Çiçek, Abdulkadir Akgül, Osman Coşkun, Boğazlıyan Kaymakam Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, partililer ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Boğazlıyan’da ilk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Bakan Demir, Yozgat Valisi Necati Şentürk’ten bilgi aldı. Demir, AK Parti hükümetinin iktidar muhalefet ayrımı yapmadan her türlü projeye destek verdiğini söyledi.

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinin ardından Yenifakılı ilçesine geçen Bakan Demir, burada hayırsever iş adamı Adem Karacabay tarafından yapımına başlanan, trafik kazasında hayatını kaybetmesi üzerine mirasçıları tarafından geçen yıl tamamlanan Adem Karacabay Anadolu Öğretmen Lisesi ile Adem-Behice Karacabay Pansiyonu’nun açılışına katıldı.

Bakan Demir, burada yaptığı konuşmasında, Türkiye Cumhuriyeti devletinin son 10 yılda geleceğe güvenle bakan bir devlet hâline geldiğini söyledi. Bakan Demir, şöyle konuştu:

“İstanbul, Eskişehir, Ankara hızlı tren hattından sonra Ankara, Yozgat, Sivas hattı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayan duble yolumuz da bitmek üzere. Bu kadar kısa sürede neler yapmışız… Yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye’nin her yerinde dosdoğru çalışan, kamu ihalesinde, siyasette, devletin her kurumunda tüyü bitmemiş yetimin hakkını sonuna kadar kollayan, gözeten, savunan, çocuklarının kullanımına iştirak eden bir milletin geleceği için uğraşan bir iktidarız.”

Konuşmaların ardından okul ve pansiyonun açılışı gerçekleştirildi.

Hiç yorum yok: