16 Ocak 2011 Pazar

MHP’li kocaları kendilerine kötü davranan kadınlar, intikamlarını sandıkta alıyorlar

MHP Genel Merkezi’nde Araştırma, Strateji ve Geliştirme biriminin başkanlığını da yürüten MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, MHP’li kocaları kendilerine kötü davranan kadınların, sandıkta başka partilere oy vererek intikam aldıklarını ileri sürdü.

Çakır, “Bizim beyler eve gidiyor, efeleniyor, küfeleniyor hanımı kızdırıyor. Hanım da diyor ‘Sen misin böyle yapan’ sandıkta intikamını alıyor. Bu söylediklerim tahmini değil araştırmaların sonucu” dedi.

Elazığ Töre Düğün Salonu’nda partisinin İl İstişare Toplantısı öncesinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, toplumun yüzde 50’sini oluşturan kadınlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çok önem verdiğini söyledi.

Kendisinin parti genel merkezinde Araştırma, Strateji ve Geliştirme biriminin başkanı olduğunu hatırlatan Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burada yapmış olduğumuz çalışmalar şunu gösteriyor: Partililerimizin yüzde 70’inin eşi maalesef partimize oy vermiyor. En son seçimlerde ortalama 6 milyon aldık. Bu oyların 3 milyonu erkek 3 milyonu kadın değil. 4 milyon 200 bini erkek, diğeri kadın. Bu ne demek? Bize oy verenlerin çoğu bekâr ya da eşler oy vermiyor. Bizim bayanlarımızda da şöyle bir şey var: Bizim beyler eve gidiyor, efeleniyor, küfeleniyor, hanımı kızdırıyor. Hanım da diyor ‘Sen misin böyle yapan’ sandıkta intikamını alıyor. Bu söylediklerim tahmini değil araştırmaların sonucu.”

(Kaynak: bugun.com.tr)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Tespit doğru ancak eksiği var.
MHPli bayların eşleri daha dindar oldukları,aynı dindarlığı kendi eşlerinde ve eşlerinin arkadaşlarında partililerinde göremedikleri için başka partiye oy veriyorlar.