9 Ocak 2011 Pazar

Ekici’den Giresun’da korku propagandası

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, partisinin Giresun İl Teşkilatı’nın Özel İdare Kültür Sitesi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, 2011 yılının devletin şekli, rejimi, bayrağı ve dili dahil olmak üzere pek çok tartışmanın masaya yatırılacağı bir yıl olma şüphe ve endişesini taşıdıklarını söyledi. Ekici, “Türkiye, pek çok kritik seçim yaşamıştır; ancak 2011 seçimi kadar kritik seçimler azdır” dedi.

Partisinin Giresun İl Teşkilatı’nın Özel İdare Kültür Sitesi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Kurulu toplantısında konuşan Ekici, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçime iktidar olma hedefi ile hazırlandıklarını söyledi. Genel seçimin Türkiye için büyük öneminin bulunduğunu ifade eden Ekici, “Bu seçimin ülkemiz için halkımız için bölgemiz için ne anlama geldiği hepimizin malûmudur. Türkiye, pek çok kritik seçim yaşamıştır. Ancak 2011 seçimi kadar kritik seçimler azdır. Maalesef bugün Sayın Başbakan’ın ve AK Parti sözcülerinin 2011 seçiminden sonra planladıkları işlere bakarsak, devletin şekli ve rejimi dahil olmak üzere, bayrağı ve dili dahil olmak üzere pek çok tartışmanın masaya yatırılacağı bir yıl olma şüphe ve endişesini taşıdığımız için bu seçimin son derece önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Seçim sürecinde Giresunlu partililerden çok iyi çalışmalarını isteyen Ekici, şöyle konuştu:

“MHP olarak genel başkanından belde teşkilatındaki üyesine varıncaya kadar, milletvekilinden belediye başkanına il genel meclisi üyesinden en samimi en saf taraftarına kadar, önüne çıkarılan engelleri aşmak, kendisine karşı düzenlenen provokasyonlara cevap vermek ve hepsinden önemlisi tek başına iktidar olmak için çalışmak mecburiyetindeyiz. Çalışmalarımızı bir strateji çerçevesinde bir uyum içerisinde, birimizin eksik bıraktığını birimizin tamamlayacağı bir anlayış içerisinde sürdürmek zorundayız. Bunun için birbirimizi ilk etapta doğru anlamamız lâzım. Yani yukarıdan aşağı, aşağıdan yukarı, sağdan sola, soldan sağa birbirimizi doğru anlamak birbirimizi hissetmek, birbirimizle olan münasebetlerimizi konuşmanın ötesine geçirmek gibi mecburiyetimiz var.”

Toplantıda partiye katılanlara rozetleri de takıldı. Divan toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

2007 seçimlerindede aynı şeyi söylediniz.
Ülke bitti,ülke satıldı yine meydanlarda aynı şeyi söylediniz.
Bunlar tabanın kaymasını önlemek için uydurulan korku senaryoları.