9 Mart 2010 Salı

Yozgat otomobil fuarı 19 Mayıs’ta açılacak

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, Yozgat Kapalı Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan Otomobil Fuarı’nın 19 Mayıs’ta açılacağını bildirdi.

Eylül veya Ekim ayında da Tarım Fuarı gerçekleştirmeyi düşündüklerini belirten Özışık, bu konudaki kararı Konya Tarım Fuarı’nda incelemelerde bulunduktan sonra vereceklerini söyledi.

Özışık, Yozgat’a sebze-meyve hali kurulması konusunda da Yozgat Belediyesi ile işbirliği hâlinde çalıştıklarını, gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Yozgat Otomobil Fuarı’na 16 marka katılacak

Yılın 11 ayı âtıl vaziyette duran Yozgat Kapalı Fuar Alanı’nı çeşitli etkinliklerle değerlendirme düşüncesi hayata geçiyor.

TSO Başkanı Metin Özışık, Yozgat Muhabir’e yaptığı açıklamada, Kapalı Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan Otomobil Fuarı’nın 19 Mayıs’ta açılacağını bildirdi. Özışık, sıfır kilometre ve ikinci el otomobillerin sergileneceği fuara 16 marka’nın katılacağını kaydetti.

Eylül veya Ekim ayında da tarım fuarı gerçekleştirmeyi düşündüklerini belirten Özışık, bu konudaki kararı, 17-21 Mart tarihleri arasında Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Konya Tarım Fuarı’nda incelemelerde bulunduktan sonra vereceklerini söyledi.

Yozgat’a sebze-meyve hali kurulacak

Özışık, Yozgat’a sebze-meyve hali kurulması konusunda da Yozgat Belediyesi ile işbirliği hâlinde çalıştıklarını, gerekli çalışmaları yaptıklarını ve TBMM’nin ilgili komisyonundan geçen yasa tasarısının kanunlaşmasını beklediklerini belirtti.

Özışık, sebze-meyve halini Kayseri Yolu üzerinde veya Yozgat-Sorgun arasında kurmayı düşündüklerini söyledi.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Fuarı ise, 8-11 Temmuz tarihleri arasında Sürmeli Festivali kapsamında düzenlenecek.