4 Şubat 2010 Perşembe

Yozgat’ın Meclis Televizyonu yayına başlıyor

Yozgat İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi toplantılarını internet sitesinde canlı olarak yayınlayacak. Böylece Yozgat halkının yanı sıra, Yozgat dışında yaşayan Yozgatlılar da memleketlerini doğrudan ilgilendiren konularda alınan kararları, canlı yayınla şeffaf bir şekilde öğrenmiş olacaklar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarını TRT 3 kanalı üzerinden yayın yapan TBMM TV’den canlı olarak izleyebilen Yozgat halkı, artık kendi şehirlerinin Meclisi’ndeki toplantıları da canlı olarak izleme imkânına kavuşuyor.

Yozgat İl Genel Meclisi’nin toplantıları, İl Özel İdaresi’nin internet sitesinde, 4 ayrı kamera görüntüsüyle canlı olarak yayınlanacak.

İl Genel Meclisi Televizyonu İGM TV’nin canlı yayını sayesinde Yozgat kamuoyu, kendilerini doğrudan ilgilendiren konularda alınan kararları; kararlara hangi üyelerin destek verip, hangi üyelerin hangi gerekçelerle muhalefet ettiğini canlı yayınla şeffaf bir şekilde öğrenmiş olacak.

Yayınları izlemek isteyen vatandaşların, www.yozgatozelidare.gov.tr adresindeki internet sitesine girip, belirtilen linki tıklayarak, gerekli programı bilgisayarlarına yüklemeleri gerekiyor.