20 Şubat 2010 Cumartesi

Sevgililer Günü’nde ortadan kaybolan 75 yaşındaki kadın, 78 yaşındaki sevgilisine kaçmış

Yozgat’ta 14 Şubat “Sevgililer Günü” sabah evden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen ve yakınları tarafından da polise “kayıp” olarak ihbar edilen 75 yaşındaki kadın, polis tarafından sevdiği adamın evinde bulundu.

Evden alınıp, Emniyet Müdürlüğüne getirilen A.B. ve B.D., “Biz birbirimizi seviyoruz, evlenmek için kimseye haber vermeden kaçtık. Bizim evlenmemize kimse mani olamaz” dedi.

Yozgat’ın Şeyhosman Mahallesi’nde ikamet eden 75 yaşındaki A. B., 14 Şubat’ta, yakınlarına “Çarşıya gidiyorum” diyerek, evden ayrıldı.

Annesinin akşam eve dönmemesi üzerine, gidebileceği yerlere bakan A.B’nin oğlu Ş.B, “Annemin hayatından endişe ediyorum” diyerek, polise başvurdu.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları takip sonucunda, A.B.’nin izine ulaştı ve Aşağı Nohutlu Mahallesi’nde 78 yaşındaki B.D. isimli şahsın evinde olduğunu belirledi.

Evden alınıp, Emniyet Müdürlüğüne getirilen A.B. ve B.D., “Biz birbirimizi seviyoruz, evlenmek için kimseye haber vermeden kaçtık. Bizim evlenmemize kimse mani olamaz” dedi.

İfadeleri alındıktan sonra Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nden el ele tutuşarak çıkan A.B. ve B.D., gazetecilere poz verip, birbirlerini çok sevdiklerini, kaçtıkları günün “Sevgililer Günü” olduğunu bilmediklerini söylediler.

Polise ait sivil otomobille Aşağı Nohutlu Mahallesi’nde bulundukları eve götürülen yaşlı aşıklar, burada yaptıkları açıklamada ise, bir süre sonra nikah yapıp, evleneceklerini bildirdiler.

4 çocuk annesi A.B. ile 9 çocuk babası B.D.’nin 13 Şubat günü, cep telefonlarına kontör almak için gittikleri bayide tanıştıkları öğrenildi. Sevgililerin, bir süre birlikte dolaştıktan sonra evlerine döndükleri ve cep telefonuyla yaptıkları görüşme sonucunda da evlenmeye karar verdikleri belirtildi.

Yaşlı aşıkların, verdikleri karar doğrultusunda 14 Şubat’ta buluştukları ve daha sonra da B.D.’nin Aşağı Nohutlu Mahallesi’nde yalnız yaşadığı eve giderek, bulununcaya kadar bu evde kaldıkları kaydedildi.