24 Şubat 2010 Çarşamba

Akbulut: Fuar organizasyonlarına belediyeleri ve sivil toplum kuruluşlarını da dahil edeceğiz

Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut, “Yozgat olarak biz ilimiz özel sektör ve belediyelerini de bu işe dahil ederek ileriki yıllarda fuarlarda daha güçlü ve etkili olma gayreti içerisindeyiz” dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut, Sürur Öztürk’ün “Kendimizi kandırmayı ne kadar da seviyoruz” ve “Yozgat’ın nesini tanıtalım?” başlıklı yazıları üzerine, Yozgat Muhabir’e yazılı bir açıklama gönderdi.

Söz konusu yazıları “büyük bir heyecanla” okuduğunu ve tespitleri “çok doğru” bulduğunu belirten Bulut, açıklamasında şunları kaydetti:

Basının değerlendirmeleri çalışmalarımıza destek olacak

“Fuarın genelini değerlendirdiğimizde diğer illerin stantlarının özel sektör ve belediye ağırlıklı olduğu zaten sizin tespitlerinizde de mevcut. Yozgat olarak biz ilimiz özel sektör ve belediyelerini de bu işe dahil ederek, ileriki yıllarda fuarlarda daha güçlü ve etkili olma gayreti içerisindeyiz.

Hiç şüpheniz olmasın ki, bu çalışmalarımızda sizlerin tespitleri ve değerlendirmeleri bizim için çok önemli. Bu tespit ve değerlendirmeler bizim için aynı zamanda ileriye dönük çalışmalarımızda destek olacaktır.

Fuar dönüşünde daha şimdiden özel sektör ve belediyelerimizle birlikte hazırlıkları yapmanın planlarını yapıyoruz. Valimiz Sayın Amir Çiçek de bu konuda bize destek vermektedir. Sizlerin olumlu tespit ve değerlendirmeleri, bizim çalışma azmimizi artırmakta ve ileriye dönük çalışmalarımızda umutlandırmaktadır.

İnşallah hep birlikte bu çalışmaları hepimizin arzu ettiği noktaya getirerek, mutlu sonu birlikte görürüz.”

Yozgatlı Dernekler Federasyonu'na teşekkür

Bahri Akbulut, açıklamasını, “Bize destek veren, bizi İstanbul’da yalnız bırakmayan Yozgatlı Dernekler Federasyonu’na, üyelerine ve Yozgatlı hemşehrilerimize saygılarımı sunarım” ifadesiyle tamamladı.

Yozgat Muhabir’in Editörü Sürur Öztürk’ün EMITT 2010 Fuarı’na dair değerlendirmeleri Cuma günü devam edecek.