12 Ocak 2010 Salı

Vali Çiçek, İllerdeki Enerji Verimliliği Çalışmaları panelinde Yozgat’ta yapılan çalışmaları anlatacak

Yozgat Valisi Amir Çiçek, 29. Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul WOW Convention Center’da gerçekleştirilecek olan İllerdeki Enerji Verimliliği Çalışmaları konulu panele konuşmacı olarak katılacak. Vali Çiçek, panelde, enerji verimliliği konusunda Yozgat’ta yapılan çalışmaları anlatacak.

Vali Çiçek İstanbul’da

İstanbul WOW Convention Center’da 29. Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında 2. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu düzenleniyor. Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde gerçekleştirilecek olan etkinliğin, enerjinin verimli kullanılabildiği bütün sektörler için buluşma zemini olması amaçlanıyor.

Etkinlik kapsamında, enerji verimliliği mevzuatının değerlendirilmesi, sürdürülebilir yapılar ve yerinde üretim, illerdeki enerji verimliliği çalışmaları, enerji verimliliği projelerinin finansmanı, enerji verimliliğinde iletişimin rolü, iklim değişikliği, enerji verimliliği konulu paneller ve forumlar düzenlenecek.

Etkinlikler kapsamında yarın düzenlenecek olan “İllerdeki Enerji Verimliliği Çalışmaları” paneline, Yozgat Valisi Amir Çiçek de katılacak. Vali Çiçek, panelde, enerji verimliliği konusunda Yozgat’ta yapılan çalışmaları anlatacak.

Panele, illerde yürütülen enerji verimliliği çalışmaları kapsamında başarılı uygulamalar gerçekleştiren Tokat, Giresun, Van Mardin, Malatya, Batman, Adıyaman ve İstanbul illerinin Valileri de katılacak.