11 Ocak 2010 Pazartesi

Taraftar Recep, iddialara cevap istiyor:
Yozgatspor idarecileri dut yemiş bülbül gibi

Şifa Hastanesi ve Yozgatspor’a yönelik iddialar karşısında, suçlamaların muhatapları sessizliklerini korurken, Yozgatspor taraftarları iddialar hakkında kamuoyuna açıklama yapılmasını istiyorlar.

Taraftar Ali”den sonra “Taraftar Recep” de Yozgatspor yöneticilerini kamuoyuna açıklama yapmaya çağırdı. Taraftar Recep, “Taraftar Ali’nin soruları karşısında Şifa Hastanesi sahipleri ve Yozgatspor idarecileri, hepiniz ‘dut yemiş bülbül gibi’ susuyorsunuz, neden?” diye sordu.

Yozgat’ta kulaktan kulağa dolaşan iddialar

Taraftar Ali” imzasıyla, “Yozgat gazetesi”nin internet sitesindeki okuyucu anketine gönderilen bir mesaj, Yozgatspor’a ve Şifa Hastanesi’ne yönelik iddiaları gündeme getirmişti.

yozgatgazetesi.com’da yayınlanan mesajda, Yozgat’ta aylardır dolaşan bir şayianın doğru olup olmadığının yetkililer tarafından açıklanması ve basın tarafından araştırılması isteniyordu. “Taraftar Ali” imzalı mesajda şu ifadeler yer alıyordu:

3 trilyon bağışlandı mı? Naylon fatura düzenlendi mi?

“Birileri bize cevap versin… Yozgat’ta aylardır bir şayia dolaşıyor. Güya Şifa Hastanesi Mart-Nisan aylarında Yozgatspor’umuza 3 trilyon Lira bağış yapmış. Bu doğruysa Hacı Tevfik bu parayı nereye harcadı? Birleri de diyor ki, Yimpaş Yozgatspor Şifa’ya 3 trilyon Liralık naylon fatura kesti ama Şifa 3 trilyon değil Tevfik Beye 270 milyar Lira verdi. Sonradan bu iş ortaya çıkınca Şifa Hastanesi işi örtbas etmek için Yozgatspor’a iade faturaları kesti.

Demek ki birileri bizim garip Yozgatspor’un üstünden rant mı toplamış oluyor? Bu dedikoduların hangisi doğrudur? Ateş olmayan yerden duman tütmez. Hacı Tevfik yahut Şifa’dan Uğur Efendi yahut Dr. Arif yahut Buğra, yahut Kenan Yılmaz başkan, yahut kulübün muhasebecisi birileri çıksın bu işi açıklasın. Yahut basın bu işi araştırıp yazsın. Yoksa biz taraftar olarak maçlarda pankart açıp Şifa’dan verdikleri parayı ve bu paraların nelere harcandığını soracağız.

Kimse süflî menfaatleri için Yozgatspor’la oyun oynamasın. Kimse herkesi kör, cumle alemi de serseri sanmasın, tamam mı beyler?..”

Dut yemiş bülbül gibisiniz

Taraftar Ali”den sonra “Taraftar Recep” de Yozgatspor yöneticilerini kamuoyuna açıklama yapmaya çağırdı. Taraftar Recep, mesajında şöyle yazdı:

“Taraftar Ali’nin soruları karşısında Şifa Hastanesi sahipleri ve Yozgatspor idarecileri, hepiniz ‘dut yemiş bülbül gibi’ susuyorsunuz, neden?”