8 Şubat 2009 Pazar

Rektörler Nevşehir’de fikir alışverişinde bulunacaklar

Orta Anadolu'da yeni kurulan üniversitelerin rektörleri Nevşehir Üniversitesi'nde bir araya gelerek sorunlarını tartışacak.

Orta Anadolu bölgesinde yeni kurulan Niğde, Aksaray, Kırşehir ve Yozgat üniversitelerinin rektörleri, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın davetlisi olarak bu kente gelip, üniversitelerinin sorunları ve çözüm yolları konusunda fikir alış verişinde bulunacak.

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, yaptığı açıklamada, yeni kurulan üniversiteler olarak birçok sorunlarının olduğunu, bu sorunların çözümü konusunda fikir alış verişinde bulunacaklarını söyledi.

Niğde, Aksaray, Kırşehir ve Yozgat üniversitelerinin rektörleri ile 9 Şubat Pazartesi günü saat 10.00'da Nevşehir Üniversitesi'nde bir araya geleceklerini bildiren Kılıç, şunları söyledi:

“Orta Anadolu'da yeni kurulan üniversitelerimizin rektörleri ile bir araya gelip, öğretim üyesi değiş tokuşu gibi çeşitli sorunları masaya yatıracağız. Hangi üniversite hangi sorununu nasıl çözüme kavuşturmuş, bu konuda bilgi alışverişi yapacağız. Bir günlük çalıştayımızın, sorunların çözümü konusunda biz rektörler açısından oldukça faydalı geçeceği inancındayız.”

Hiç yorum yok: