5 Aralık 2008 Cuma

Osman Coşkun şov yapmaktan vazgeçmeyecek mi?

Geçen sene kendilerinden “teröre karşı çözüm önerileri” isteyen Başbakan Erdoğan’a “Ağrı Dağı’na hayvanat bahçesi kurma” teklifinde bulunarak Başbakan’ı ve vekilleri kahkahaya boğan Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, şimdi herkesi güldürecek yeni bir teşebbüste daha bulunuyor.

Osman Coşkun, 5 Ocak 2009’da Yozgat Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde “PDA Eğitim ve Danışmanlık” isimli şirkete verdireceği 2 saatlik seminerle, Yozgatlılara “kendi işinin patronu olma” vaadinde bulunuyor. 2 saatlik seminerle nasıl patron olunacağına akıl erdiremeyen Yozgatlılar, seminerin sonunda katılımcılara dağıtılacak olan sertifikanın ne işe yarayacağını da merak ediyor.

“2 saatlik seminerle işsizler hem sertifika alacaklar, hem de kendi işlerini kurma, girişimci olma yolunda önemli bilgiler edinecekler” diyen Coşkun’un, “PDA Eğitim ve Danışmanlık” şirketi ile olan ticarî bağlantısının ne olduğu da merak edilen konular arasında yer alıyor.

Teröre bulduğu çözüm Başbakan Erdoğan’ı güldürmüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen sene vekillerle yaptığı toplantılarda terör için çözüm önerisi istemesi üzerine söz alan Yozgat Milletvekili Osman Coşkun’un önerisi hem Başbakan’ı, hem de vekilleri kahkahaya boğmuştu.

Herkesi güldüren olay, 26 Kasım 2007 tarihinde “Coşkun’un teröre çözüm önerisi kahkahaya boğdu” başlığıyla Sabah gazetesinde şu ifadelerle haber olmuştu:

“Yozgat Milletvekili Coşkun “Benim bir önerim var” dedi. Bu sözler üzerine Erdoğan, “Neymiş o öneri?” diye sordu. Coşkun, “Biliyorsunuz Nuh’un gemisi Ağrı Dağı’nda. Biz Nuh’un gemisini Ağrı Dağı’nda tekrar canlandıracağız. Geminin içindeki hayvanları anlatan bir hayvanat bahçesi yapacağız oraya. Özellikle Yahudiler ve Avrupalı turistler gelir” dedi. Osman Coşkun’un bu sözleri karşısında kahkahasını gizlemeyen Başbakan, “Yahu orada sıcaklık eksi 30’lara vuruyor. Hangi hayvan yaşar?” yanıtını verdi. Başbakan’ın bu sözleri üzerine salondaki vekiller hangi hayvanın yaşayacağı yönünde tahminler yürüttü. Arka sıralarda oturan bir grup vekilden, “Herhalde kutup ayısı yaşar” sözleri salonu kahkahaya boğdu.”

Teröre bulduğu çözümle Başbakan Erdoğan’ı ve vekilleri güldüren Coşkun, şimdi de 2 saatlik seminerle Yozgat’ta işsizliğe çözüm bulmaya çalışıyor.

Hiç yorum yok: