6 Aralık 2008 Cumartesi

Çiçek ve Başer, Yozgatlıların bayramını kutladı

Yozgat Valisi Amir Çiçek ve Belediye Başkanı Yusuf Başer, birer mesaj yayınlayarak Yozgatlıların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Çiçek: Bayramlar her yönüyle çocuklara yaşatılmalı

Yozgat Valisi Amir Çiçek, yayınladığı bayram mesajında, dinî bayramların sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının yüceldiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının çoğaldığı günler olduğunu belirtti. Çiçek, birey ve toplum hayatında çok önemli bir yeri bulunan bayramların, çocuklara bütün gerekleriyle ve anlamına uygun biçimde yaşatılması tavsiyesinde bulundu.

Kurban Bayramı’nın sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlenmesi amacıyla en iyi biçimde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Çiçek, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu müstesna günün, birlik ve beraberliğe vesile olması temennisiyle; saygıdeğer Yozgatlıların ve mesai arkadaşlarımın bayramlarını yürekten kutlar, bayramın ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesi dileklerimle sevgi ve saygılar sunarım.”

Başer: Fakirler unutulmasın

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer de mesajında, bayramların Yüce Allah’ın rahmetinin, bereketinin ve affının bütün inananları kuşattığı güzel günler olduğunu belirtti.

Bayram boyunca sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin bütün yurtta olduğu gibi Yozgat’ta da en güzel örnekleri ile sergilendiğini ifade eden Başer, bayramda fakirlerin unutulmaması, akraba ve yakınların ziyaret edilerek gönüllerinin alınması tavsiyesinde bulundu. Başer, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu vesile ile Kurban Bayramınızı en kalbî dileklerimle kutlar, ülkemiz için birlik, milletimiz için kardeşlik, tüm insanlık için barış ve huzur getirmesini temenni eder, sağlık ve mutluluklar dilerim.”

Hiç yorum yok: