17 Aralık 2008 Çarşamba

Çiçek ve Şahin hafta sonu Yozgat’a geliyor

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, hafta sonu Yozgat’ın Akdağmadeni, Sorgun ve Yerköy ilçelerinde düzenlenecek olan açılış törenlerine katılacaklar. Çiçek ve Şahin, üç ilçede de kaymakamlık, belediye ve AK Parti ilçe teşkilâtına ziyarette bulunacaklar.

Yozgat Valiliği’nden verilen bilgiye göre, Bakan Çiçek ve Şahin, 20 Aralık Cumartesi günü saat 10.30'da Akdağmadeni ilçesine gelecek. Her iki bakan, yapımı tamamlanan Adliye Sarayı’nın açılış törenine katılacak. Çiçek ve Şahin daha sonra kaymakamlık, belediye ve AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret edecekler.

Daha sonra Sorgun’a geçecek olan bakanlar, burada toplu açılış törenine katılacaklar. Sorgun’da yapımı tamamlanan köprü, kanal, yol, jeotermal tesisler, spor tesisleri, adliye lojmanı ile özel sektör tarafından yaptırılan tıp merkezinin açılışları gerçekleştirilecek.

Buradan Yerköy’e geçecek olan bakanlar, Yerköy’de yapımı tamamlanan Adliye Sarayı’nın açılış törenine katılacaklar. Programdan sonra Saray Beldesi’ndeki Anadolu Turizm ve Otelcilik Okulu’nda bir süre dinlenecek olan bakanlar, daha sonra Ankara’ya dönecekler.

Hiç yorum yok: