25 Aralık 2008 Perşembe

Çiçek: Sadece laf üreten insan olmayın

Kendisinden yardım isteyen vatandaşlara “evde oturan ve sadece laf üreten insan olmayın” tavsiyesinde bulunan Yozgat Valisi Çiçek, “Çalışmak ve üretmek isteyen herkese göre bir iş mutlaka vardır” dedi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, her ayın son Perşembe günü düzenlenen “Halk Günü” toplantılarında vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinliyor. Bu toplantılarda ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Vali Çiçek’ten çeşitli isteklerde bulunurken, Vali Çiçek’in de zaman zaman vatandaşlardan istekleri ve onlara tavsiyeleri oluyor.

Bu gün yapılan “Halk Günü” toplantısında Çiçek, vatandaşların sıkıntılarını sadece halk günlerinde değil her zaman dinlediğini, bu görüşmelerde kendisinin de vatandaşlardan birtakım isteklerde bulunduğunu belirtti. Çiçek, bu isteklerinin en başında geleni şöyle özetledi: “Evde oturan ve sadece laf üreten insan olmayın.” Vatandaşlara ‘kendileri ve aileleri için araştıran, girişimci ve üretken olmaları’ tavsiyesinde bulunan Çiçek, “Çalışmak ve üretmek isteyen herkese göre bir iş mutlaka vardır” dedi.

Bu gün saat 14.00’te Valiliğin Sosyal Salon’unda yapılan “Halk Günü”ne Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili İsmail Doğan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar katıldı.

Hiç yorum yok: