8 Aralık 2008 Pazartesi

Bayramda devlet-millet kaynaşması

Yozgat’ın mülkî amirleri ve Yozgat milletvekilleri, Kurban Bayramı’nın ilk gününde halkla bayramlaşıp kucaklaştı. Yozgat Valisi, Belediye Başkanı, İl Jandarma Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, Yozgat Barosu Başkanı, bazı daire müdürleri ve 2 Milletvekili, bayramlaşma töreninin haricinde ziyaretlerde de bulundular.

Yozgat’ta resmî bayramlaşma töreni, bu gün Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı. Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Beşer, AK Parti Gurup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Belediye Başkan Yusuf Başer, Cumhuriyet Başsavcısı M. Celal Ertürk, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yavuz Karaaslan, Baro Başkanı Avukat Yusuf Başer, Vali Yardımcıları A. Selami Abban ve Hüseyin Konak ile bazı daire müdürleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştılar.

Bayramlaşma programından sonra Vali Çiçek, Belediye Başkanı Beşer, milletvekilleri Bozdağ ve Çiçek ile bazı daire müdürleri, Devlet Hastanesindeki hastaları, İl Jandarma Komutanlığı’nda askerleri, Polisevi’nde emniyet mensuplarını, Huzurevi’nde kalan yaşlıları, Rehabilitasyon Merkezi’ndeki engellileri, Çocuk Yuvası’ndaki ve Yetiştirme Yurdu’ndaki çocukları ve şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Yozgat merkez ilçeye bağlı Esenli beldesinde yaşayan Şehit Polis Memuru Ahmet Kılıçarslan’ın baba evini ziyaret eden heyet, şehit babası Rafet Kılıçarslan ve ailesinin bayramını kutladı.

Hiç yorum yok: