29 Aralık 2008 Pazartesi

Avşar, unuttuğu birlik beraberliği şimdi hatırladı

Temayül yoklamasından önce aday adayı Celâl Köse’ye basın huzurunda açık destek vererek Belediye Başkanı Yusuf Başer’e cephe alan AK Parti İl Başkanı Zekeriya Avşar, Başbakan Tayyip Erdoğan Başer’i yeniden aday gösterince, U dönüşü yaparak “birlik-beraberlik” mesajları vermeye başladı. Avşar, “Yozgat merkez belediye başkan adayımız Yusuf Başer’dir” dedi.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Zekeriya Avşar, dün AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Yusuf Başer’le birlikte, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Başer’e karşı olanlar şimdi yanında

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen’in de katıldığı toplantıda, temayül yoklamasından önce Avşar’la birlikte hareket ederek, aday adayı Celâl Köse’ye destek verip Belediye Başkanı Yusuf Başer’in karşısında yer alan Kadın Kolları Başkanı Zerrin Şenay Aktürel ile Gençlik Kolları Başkanı Atakan Erciyas da yer aldı.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Zekeriya Avşar, 14 Aralık’ta yapılan temayül yoklamasının sonuçlarının, halk arasında yapılan anket sonuçlarının, milletvekilleriyle ve AK Parti teşkilâtı ile yapılan görüşmelerin sonucunda Yusuf Başer'in Yozgat Belediye Başkan adayı olarak belirlendiğini vurguladı.

İlçelerin temayül yoklaması 4 Ocak'ta

Avşar, adaylıkları belirlenmeyen ilçeler için 4 Ocak’ta temayül yoklaması yapılacağını, başkan adaylarının buna gore belirleneceğini anlattı. Avşar, “Yozgat merkez, ilçe ve beldelerimizde AK Parti olarak belediye başkanlıklarına talibiz. Halkımızın desteğini alıp, en iyi hizmeti vereceğine inandığımız adaylarla seçime girmek için titiz davranılmaktadır. Yozgat merkez belediye başkan adayımız Yusuf Başer’dir” diye konuştu.

Başer: Oyumuzu artıracağız

Dün Ankara’nın Altındağ ilçesinde düzenlenen programda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan tarafından yeniden Yozgat Belediye Başkan adayı olarak ilân edilen Yusuf Başer ise, Yozgat halkının ve AK Parti teşkilâtının desteğini alarak belediye başkan adayı gösterildiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Başer, geçen dönemde bir çok ilke imza attıklarını belirterek, bundan sonra da projelerin devam edeceğini dile getirdi. Başer, önümüzdeki yerel seçimlerde bir oy patlaması olacağını ifade ederek, “Geçen yerel seçimlerde aldığımız oyu daha da yukarılara çekeceğiz” dedi.

Hiç yorum yok: